Kariyer Olanakları

1963 yılında kurulan Özel Sezin Okulunun eğitim felsefesi, kurucumuz Sabahat Sezin'in şu sözlerine dayanıyor: "Her çocuğun yetenekli olduğu bir alan muhakkak vardır." Bu felsefe doğrultusunda hedefimiz, öğrencilerimizi en iyi şekilde tanıyıp yönlendirerek gelebilecekleri en üst seviyeye taşımaktır.

Sezin Okulu olarak köklü yapımız ve modern bakış açımızla öğrencilerimizin ve ekip arkadaşlarımızın kendilerini keşfetmelerine imkan vererek başarıya ulaşmalarını hedefleriz. Kök, Gövde, Kanat değerlerimizi kutup yıldızımız alarak insanı merkeze koyar ve bütün kadar bireyi de düşünürüz.

Ekip arkadaşlarımızın potansiyellerini ortaya çıkarmak ve birimler arası işbirliğini destekleyen yapımızda öğrencileri ve eğitimi merkeze koyarak kendini gerçekleştirmeyi amaçlayan, açık iletişime önem veren, yenilikçi ekip arkadaşlarıyla büyümeye devam ediyoruz. Siz de her daim kendini geliştiren ve yenilenen dinamik bir kültürde çalışarak eğitime katkı sağlamaktan / şekillendirmekten keyif alıyorsanız başvuru formumuzu doldurabilirsiniz.

Değerlerimiz

KANATLARIMIZ
Gelişim

Kurumumuzu ve öğrencilerimizi geliştirmenin yolunun kendimizi geliştirmekten geçtiğini biliriz. Temkini elden bırakmadan her türlü gelişim fırsatına merakla yaklaşır, uygun bulduklarımızı hayatımıza katmak için adım atar ve dünyayı yakalamak için çabalarız.

GÖVDEMİZ
Açık İletişim

Çevremizle güven ve samimiyeti elden bırakmadan açık ve göz hizasında iletişim kurarız. Kurduğumuz iletişim şekli ilişkilerimizi güçlendirirken verimlilik ihtiyacımızı da karşılamamıza destek olur.

KÖKLERİMİZ
Bağ Kurma

Kurumun tüm paydaşlarını sevgiyle kucaklamayı ve kapsamayı hedefleriz. Bizi biz yapan yegane özelliğin kurduğumuz samimi bağlar olduğunu bilir ve bu bağları güçlendirmek için bireysel çabamızı esirgemeyiz.

Kariyer Olanakları

Her öğrencinin sesinin duyulduğu okulumuzda, kendi geleceğini tasarlayacak donanıma sahip, duyarlı, etkin, hayattan ve öğrenmekten zevk alan bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Özgün eğitim programımız ile öğrencilerimizin psikolojilerini zedelemeden başarıyı yakalamalarına özen gösteriyoruz.

58 yıllık geçmişimizden güç alarak, "fütürist" bir bakış açısıyla öğrencilerimizle birlikte dönüşüyor ve gelişiyoruz. Geleneklerine bağlı ancak geleceğin de farkında olan öğrencilerimize, hayat boyu yararlanacakları becerileri kazandırmayı hedefliyoruz.

Değerlerimiz

KANATLARIMIZ