Sezinden Haberler
Sezinden Haberler
2020-2021 Lise Aday Kayıtlarımız
2020-2021 Eğitim Öğretim yılı aday öğrenci başvurularımız başlamıştır.
Aday Başvuru Formu İçin Tıklayınız.
12. Sınıflarımızın Yurt Dışı Üniversite Sonuçları
Dünyanın pek çok prestijli üniversitesine kabul edilen 12. sınıf öğrencilerimizi kutluyor, onlarla gurur duyuyoruz.
2019 Mezunlarımızı elde ettikleri
% 100 Üniversite Yerleşim Başarılarından
Dolayı Kutluyoruz.
2019 YKS’de 64 mezunumuzun 21’i Türkiye sıralamasında hedef puan türlerine göre %1’lik dilime girmeyi başarmış, bir öğrencimiz TS Puan türünde Türkiye 9.’su, TM puan türünde Türkiye 81.’si olmuştur. Üniversite yerleşim başarısı % 100 olan mezunlarımızı kutluyor, tüm öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.
Uluslararası Bakalorya (IB) Diploma Programı Sürecimiz Başladı
Özel Sezin Okulu olarak dünyanın önde gelen üniversiteleri tarafından kabul gören IB Diploma Programı'na başvurumuz onaylandı.
FRC Takımımız SEZMECH Çeyrek Finaldeydi
Bu yıl kurulan Lise Robotik Takımımız SEZMECH, FRC Regional İstanbul’da 52 takım arasından çeyrek finale kalma başarısını gösterdi.
"4 Ülke, Sınırsız Kültür" Okul Ortaklığı Projesi ve Saha Çalışması
Özel Sezin Lisesi olarak 7 yıldır sürdürdüğümüz “4 Ülke, Sınırsız Kültür” projesinin saha çalışmasını 25 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdik.
“Sezin’de Meslek ve Kariyer Çalışmaları”
Özel Sezin Lisesinde Öğrencilerimize yönelik meslek tanıtımları, kariyer çalışmaları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
Kulüpler, Yaşam Beceri Atölyeleri, Projeler ve Etkinlikler
Sezin’de Kulüpler, Yaşam Beceri Atölyeleri, Projeler ve Etkinlikler bütüncül bir anlayışla yürütülür
"Değişen Dünyada Ebeveynlik Serüveni" Rehberlik Sempozyumu
Dr. Gülcan Özer’in ana konuşmacı olarak yer aldığı “Değişen Dünyada Ebeveynlik Serüveni” başlıklı Rehberlik Sempozyumumuzu 5 Ocak Pazar günü okulumuzda gerçekleştirdik.
"Eğitim ve Ötesi" Podcast Serimiz Yayında
Evlerde geçirdiğimiz süre boyunca uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir projeyi hayata geçirme fırsatı bulduk: “Eğitim ve Ötesi” podcast serimiz artık yayında!
2020-2021 Ana Sınıfı, İlkokul, Ortaokul Aday Öğrenci Kayıtları
Aday Öğrenci Ön Kayıt Formu İçin Tıklayınız... 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı yeni aday öğrenci başvurularımız devam etmektedir. Ana sınıfı ve 1. sınıf kontenjanlarımız dolmuştur, göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.