Sezinden Haberler
Sezinden Haberler
"İçinde Sevgi Saklı" Yeni Yıl Konseri
"Sezinde Sanat" etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceğimiz Geleneksel Yeni Yıl Konserimize çok az bir süre kaldı!
"4 Ülke, Sınırsız Kültür" Okul Ortaklığı Projesi ve Saha Çalışması
Özel Sezin Lisesi olarak 7 yıldır sürdürdüğümüz “4 Ülke, Sınırsız Kültür” projesinin saha çalışmasını 25 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdik.
Dünya Koro Günü’nü Okulumuzda Kutladık
Her yıl aralık ayının ikinci haftasında kutladığımız Dünya Koro Günü için bu sene 7 Aralık Cumartesi günü okulumuzda farklı korolarla bir araya geldik.
4. Sınıflar Saha Çalışması: Arçelik Garage
4. sınıf öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersi kapsamında Ar-Ge ve prototipleme odaklı “Arçelik Garage” ile “Arçelik Atölye 4.0” merkezlerinde saha çalışması gerçekleştirdiler.
İlkokul ve Ortaokul Maker Kulüpleri Atölye Çalışması: Robotlar Sanat Yapar mı?
İlkokul ve Ortaokul Maker Kulübü öğrencilerimiz, İstanbul Modern’de düzenlenen“Robotlar Sanat Yapar mı?” adlı atölye çalışmasına katıldılar.
Ana Sınıfı “Renklere Yön Verenler” Proje Sunumu: Pieter Bruegel
Ana sınıfı öğrencilerimiz 14 Kasım 2019 Perşembe günü Görsel Sanatlar dersinde gerçekleştirdikleri "Renklere Yön Verenler" projesi kapsamında Rönesans sanatçısı Pieter Bruegel'i tanıdılar.
Sezinde Sanat'ta İkinci Sezon Başladı
“Sezinde Sanat” programında birçok renkli etkinliğe yer verdik. Umuyoruz ki bu renkli etkinliklerde sizi de aramıza görür ve hep birlikte sanatla zenginleşmeye devam ederiz. "Sezinde Sanat" programını görüntülemek için tıklayınız.
Sezin Kariyer Çalışmaları: İstanbul Bilgi Üniversitesi Tadımlık Dersler
12. sınıf öğrencilerimiz 13 Kasım 2019 Çarşamba günü “İstanbul Bilgi Üniversitesi Tadımlık Dersler” programına katıldılar.
Logomuzu ve Formalarımızı Yeniledik
Yeni logo ve formalarımızı tasarlarken 56 yıllık geçmişimizden güç alarak değişen ihtiyaçlarımıza karşılık bulmayı amaçladık.