Sezinden Haberler
Sezinden Haberler
Yıldız Yüzme Takımı Öğrencilerimizden 19 Mayıs Hediyesi
Yıldız Kız ve Erkek Yüzme Takımlarımız, 17-19 Mayıs 2019 tarihlerinde Rize’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde de başarılarını sürdürdüler.
Küçük Yüzme Takımlarımızdan Çifte Kupa
Küçük Kız Yüzme Takımımız İstanbul Şampiyonu, Küçük Erkek Yüzme Takımımız ise İstanbul ikincisi oldu. Toplamda 27 madalya kazanan öğrencilerimizi kutluyoruz
Genç Erkek Masa Tenisi Takımımız İlçe Şampiyonu
"Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası"nda Genç Erkek Masa Tenisi Takımımız ilçe şampiyonu olmuştur.
7. Sınıf Öğrencilerimiz Türkiye Yüzme Şampiyonası'na Damga Vurdu
11-12 yaş Bireysel Türkiye Yüzme Şampiyonası rekor bir katılım ile gerçekleşti. 1100 sporcunun yarıştığı organizasyona okul takımımızın 7. sınıf öğrencileri damgasını vurdu.
DI Kulübü Öğrencilerimizin Büyük Başarısı
DI Takımımız DAT 2019 Turnuvası'nda Amerika'da Kansas City'de yapılacak olan "Destination Imagination Global Finals 2019"a katılmaya hak kazandı.
4. Sınıflar "Sırlarla Dolu Bir Uzay Macerası Projesi" Sunumları
4. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersi kapsamında "Sırlarla Dolu Bir Uzay Macerası Projesi? sunumunu gerçekleştirdiler.
Sezin Okulu Ailesinden İçinde Sevgi Saklı Lezzetler
"Sezin Okulu Ailesinden İçinde Sevgi Saklı Lezzetler" adlı yemek kitabımız çıktı.
Öğrencimiz Defne Ada Değirmenci'nin Büyük Başarısı
Öğrencimiz Defne Ada Değirmenci 13-14 Ocak 2019 tarihlerinde U12 yaş B grubu küçük ve büyük slalomda 1. olarak U12 A grubunda yarışmaya hak kazandı.
Lise Öğrencimiz Selin Şatır, Okçuluk Salon Dünya Kupası'nda İkinci Oldu
9. sınıf öğrencimiz Selin Şatır, 18-20 Ocak 2019 tarihleri arasında Fransa'nın Nimes kentinde düzenlenen "Okçuluk Salon Dünya Kupası Klasik Yay Gençler Kategorisi"nde ikinci olmuştur.

Ulubatlı Hasan Caddesi No:18 34782 Çekmeköy İstanbul
Tel : +90 216 64200 10
E-Posta : sezin@sezin.k12.tr
/img/instagram@2x.png 2x,
             /img/instagram@3x.png 3x /img/facebook@2x.png 2x,
             /img/facebook@3x.png 3x /img/twitter@2x.png 2x,
             /img/twitter@3x.png 3x /img/youtube@2x.png 2x,
             /img/youtube@3x.png 3x
© Copyright 2018 Özel Sezin Okulu. Tüm hakları saklıdır.